Contacteer ons

Maak een vliegende start dankzij onze startersservice.

Bockstael Accountants: dé boekhouder voor starters

Ondernemen start bij de droom om zelfstandig te worden. Je bent je eigen baas, je regelt je eigen zaken en deelt jouw product of dienst met de wereld. Maar hoe begin je daar allemaal aan? De praktische kant van ondernemen kan veel tijd in beslag nemen, tijd die je misschien wel in je zaak zelf kunt steken. Alles is nieuw en moet je ontdekken. Hier kunnen wij bij helpen! Bockstael Accountants is dé boekhouder voor starters. We nemen graag de last van de administratieve kant uit jouw handen en zorgen ervoor dat alles tiptop in orde is. Zo heb jij meer tijd om jouw jonge onderneming te lanceren zonder de extra zorgen.

accountant (m, v)

[ac·coun·tant] – zelfstandig naamwoord

De persoon die het meest waarschijnlijk weet wat er werkelijk allemaal in de onderneming aan het gebeuren is.

Wat kunnen wij als boekhouder voor startende ondernemers doen?

  • Studie van de haalbaarheid van je project
  • Financieel plan
  • Oprichting van eenmanszaken
  • Oprichting van vennootschappen
  • Inschrijving Kruispuntbank der Ondernemingen
  • Aanvraag btw-nummer
  • Aansluiting sociale kas – sociaal secretariaat

Financieel plan opstellen? Vennootschap oprichten? Jouw bedrijf een vliegende start geven?

Persoonlijk, proactief en efficiënt, daar gaan we voor

Stress bij het opstarten van jouw eigen onderneming? Geen zorgen, als boekhouder voor starters staan we je graag bij. Wij helpen jou graag stap voor stap om van jouw project een bloeiende onderneming te maken. En dat doen we op de typische Bockstael-manier: persoonlijk, proactief en efficiënt.

Wist je trouwens dat bij Bockstael Accountants innoveren en naar de toekomst kijken onlosmakelijk verbonden zijn aan de bedrijfscultuur? We zetten sterk in op digitalisering en dat willen we blijven doen, voor onszelf maar ook en vooral voor jou en je zaak. Minder tijd nodig voor boekhouden, dat betekent meer tijd en kansen om je zaak verder uit te bouwen. We zorgen ook met plezier voor de nodige juridische ondersteuning en fiscaal advies.

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

We zijn meer dan een boekhouder voor starters natuurlijk. Naast het lanceren van jonge ondernemers hebben we nog een aantal andere diensten waarbij we jou en jouw onderneming kunnen helpen. Wij staan ook altijd open voor een koffie en een gezellige babbel, dus euh, maak die afspraak maar snel!

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Fiscaliteit

Voldoe aan al je fiscale verplichtingen zonder zorgen. Met onze hulp.

Boekhouding

We regelen je boekhouding van A tot Z, vandaag al voor morgen.