Contacteer ons

Maak een vliegende start dankzij onze startersservice.

Boekhouder voor starters? Die vind je bij Bockstael!

De weg naar ondernemerschap begint met een droom om zelfstandig te worden. Als eigen baas regel je je eigen zaken en deel je jouw product of dienst met de wereld. Maar hoe pak je dit allemaal aan? Het praktische aspect van ondernemen kan veel tijd in beslag nemen, tijd die je wellicht liever besteedt aan je eigen zaak. Alles is nieuw en er valt veel te ontdekken. Hier komen wij in beeld! Bockstael Accountants is dé boekhouder voor starters. We staan klaar om de administratieve last van je over te nemen en ervoor te zorgen dat alles perfect in orde is. Op die manier heb jij meer tijd om je jonge onderneming te lanceren zonder extra zorgen.

Proactief en efficiënt en een persoonlijke aanpak

Geen zorgen bij het opstarten van jouw eigen onderneming! Als boekhouder voor starters staan wij graag aan jouw zijde. Stap voor stap begeleiden wij jou om van jouw project een bloeiende onderneming te maken. En dat doen we op de typische Bockstael-manier: persoonlijk, proactief en efficiënt.

Bij Bockstael Accountants is innovatie en toekomstgerichtheid diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Wij zetten sterk in op digitalisering en streven ernaar dit voortdurend te blijven doen, zowel voor onszelf als voor jou en jouw zaak. Door minder tijd te besteden aan boekhouding, creëer je meer tijd en kansen om jouw onderneming verder uit te bouwen. Daarnaast bieden wij met plezier de nodige juridische ondersteuning en fiscaal advies. Dus, als je op zoek bent naar een boekhouder, zoek niet verder en kies voor ons!

Wat kunnen wij als boekhouder voor startende ondernemers doen?

  • Studie van de haalbaarheid van je project
  • Financieel plan
  • Oprichting van eenmanszaken
  • Oprichting van vennootschappen
  • Inschrijving Kruispuntbank der Ondernemingen
  • Aanvraag btw-nummer
  • Aansluiting sociale kas – sociaal secretariaat

Financieel plan opstellen? Vennootschap oprichten? Jouw bedrijf een vliegende start geven?

accountant (m, v)

[ac·coun·tant] – zelfstandig naamwoord

De persoon die het meest waarschijnlijk weet wat er werkelijk allemaal in de onderneming aan het gebeuren is.

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Bij Bockstael bieden we niet alleen ondersteuning bij het lanceren van jonge ondernemers. We hebben ook een scala aan andere diensten waarmee we jou en jouw onderneming kunnen helpen. Daarnaast staan we altijd open voor een informele ontmoeting onder het genot van een kopje koffie. Dus waar wacht je nog op? Maak snel een afspraak met jouw boekhouder voor starters en laten we samen praten!

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Fiscaliteit

Voldoe aan al je fiscale verplichtingen zonder zorgen. Met onze hulp.

Boekhouding

We regelen je boekhouding van A tot Z, vandaag al voor morgen.