Contacteer ons

Bockstael ondersteunt je ook juridisch.

Juridische ondersteuning nodig? Bockstael Accountants staat voor je klaar

Wetgevingen veranderen continu en de complexer wordende procedures maken het ondernemen er niet makkelijker op. Bij het oprichten van je onderneming komen heel wat juridische formaliteiten kijken. Maar die formaliteiten blijven wellicht complexe vraagstukken bij het dagelijkse beheer van je onderneming. Of misschien wil je gewoon even pingpongen met experts? Team Bockstael biedt je graag de juridische ondersteuning waar je op zoek naar bent.

We gaan trouwens pas aan de slag na een grondige analyse van je onderneming. Persoonlijk, proactief én efficiënt, want daar gaan we altijd voor.

Doordat ons team van boekhouders en juristen nauw samenwerkt, weten ze hoe ze een duidelijke meerwaarde kunnen bieden. Ze kennen de regels, zijn op de hoogte van procedures en begrijpen de taal van wetten en officiële documenten. En ze vertalen die maar al te graag naar klare en duidelijke taal. Welke informatie mogen we voor jou eens vertalen?

How to make smart decisions

 1. 1 » Realize that you need to make a decision
 2. 2 » Get help, relevant info and alternatives from Bockstael Accountants
 3. 3 » Take action and let your accountant handle the rest

Bockstael, jouw boekhouder gespecialiseerd in juridisch advies

 • Statutenwijzigingen
 • Publicaties in het Belgisch Staatsblad
 • Verslaggeving van zaakvoerder, raden van bestuur en algemene vergadering
 • Financieringsaanvragen
 • Huurovereenkomsten
 • Aandelenovereenkomsten
 • Aandeelhoudersovereenkomsten
 • Dienstverleningsovereenkomsten

Kun je juridisch advies op maat gebruiken?

Juridisch advies en meer

Jouw zaak (verder) opbouwen, is onze nummer 1 prioriteit! Persoonlijk contact, innovatie, digitalisatie en vooral een aanpak op jouw maat zijn onze centrale waarden in het streven naar groei voor jouw zaak. Je zult snel merken dat wij meer zijn dan een gewoon boekhoudkantoor. Wij zijn zakenpartners die jou steunen in elke beslissing en helpen om alles tot een goed eind te brengen. Je krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen en die helpt je tot in de puntjes met juridische ondersteuning, je boekhouding en fiscaal advies.

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Bij het opstarten van een onderneming zit je vaak met allerlei vragen en bots je regelmatig tegen (onder andere) juridische vraagstukken. Bij Bockstael geven we je maar al te graag juridische ondersteuning in je proces. Maar we helpen je ook graag verder met:

Boekhouding

We regelen je boekhouding van A tot Z, vandaag al voor morgen.

Fiscaliteit

Voldoe aan al je fiscale verplichtingen zonder zorgen. Met onze hulp.

Startersservice

Een vliegende start voor je nieuwe onderneming? Wij zorgen ervoor.