Contacteer ons

Zit je met vragen over fiscaliteit?

Op zoek naar fiscaal advies? Reken op Bockstael Accountants!

Fiscale controles, bezwaarprocedures, belastingaangiftes, overnames … Het zijn zaken waar je als ondernemer misschien liever niet te veel tijd aan besteedt, maar ze maken wel integraal deel uit van je bedrijfsvoering. Hoe pak je fusies, splitsingen of reorganisaties fiscaal het interessants aan? En hoe zit het met bijvoorbeeld vereffeningen? Je merkt het al: fiscaliteit is véél meer dan de belastingen invullen. En het is een essentieel onderdeel van een bloeiende en groeiende onderneming. Bij Bockstael ben je aan het juiste adres voor antwoorden op standaard en minder standaard vragen rond fiscaliteit. We brengen je ook graag proactief op de hoogte van belangrijke wijzigingen, want zo zijn we nu eenmaal. Je leest het goed: bij ons staat er altijd een fiscaal expert paraat om jou fiscaal advies op maat te geven!

Accountants sure like to get physical fiscal

Wat doen wij dan precies voor jou?

  • Aangifte in de vennootschapsbelasting
  • Aangifte in de personenbelasting
  • Fiscale controles
  • Bezwaarprocedures
  • Vereffeningen
  • Vermogens- en successieplanning
  • Diverse fiscale adviezen
  • Overnames
  • Waardering van ondernemingen
  • Fusies, splitsingen, reorganisaties

Wil je je onderneming fiscaal optimaliseren?

Hulp bij je belastingaangifte nodig?

Komt in orde! Wij helpen jou graag met de aangifte in de vennootschapsbelasting of in de personenbelasting. Maar onze hulp reikt natuurlijk veel verder: check de opsomming hierboven maar. Fiscaliteit vormt alleszins geen geheimen voor ons, en binnenkort ook niet meer voor jouw bedrijf. Nood aan hulp bij belastingaangifte en zoveel meer bij een toffe boekhouder in de buurt, voor zowel oude rotten in het vak als voor starters? Spring gerust eens binnen en reken op ons team voor boekhouding, juridische ondersteuning, én natuurlijk fiscaal advies op maat van jouw bedrijf.

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Jouw bedrijf alle kansen geven om te groeien, op àlle vlakken, daar draait het bij ons om. Fiscaal advies nodig? Foute vragen bestaan niet in onze bedrijfscultuur. Kom dus gerust langs voor een koffie en een gezellige babbel.

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Boekhouding

We regelen je boekhouding van A tot Z, vandaag al voor morgen.

Startersservice

Een vliegende start voor je nieuwe onderneming? Wij zorgen ervoor.