Contacteer ons

Zit je met vragen over fiscaliteit?

Fiscaal advies nodig? Vertrouw op Bockstael Accountants!

Fiscale controles, bezwaarprocedures, belastingaangiftes, overnames… Als ondernemer besteed je wellicht liever niet te veel tijd aan deze zaken, maar ze vormen wel een integraal onderdeel van je bedrijfsvoering. Hoe pak je fiscaal het meest gunstig fusies, splitsingen of reorganisaties aan? En wat zijn de fiscale implicaties van bijvoorbeeld vereffeningen? Je merkt al snel dat fiscaliteit veel meer omvat dan alleen het invullen van belastingaangiftes. Het is een essentieel onderdeel voor een bloeiende en groeiende onderneming.

Bij Bockstael ben je aan het juiste adres voor antwoorden op zowel standaard als complexe fiscale vraagstukken. Wij begrijpen dat fiscaliteit veelomvattend is en bieden je graag op maat gemaakt advies. Daarnaast houden we je proactief op de hoogte van belangrijke wijzigingen, want dat is wie we zijn. Bij ons staat er altijd een fiscale expert klaar om jou te voorzien van fiscaal advies dat perfect aansluit op jouw specifieke situatie.

Hulp bij je belastingaangifte nodig?

Geen zorgen! We staan klaar om je te helpen met zowel de aangifte in de vennootschapsbelasting als in de personenbelasting. Maar onze ondersteuning gaat veel verder dan dat. Fiscaliteit heeft geen geheimen voor ons en binnenkort ook niet meer voor jouw bedrijf. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, als je op zoek bent naar hulp bij belastingaangiftes en nog veel meer, ben je bij ons aan het juiste adres. Digitaal boekhouden? Ook dat doen we voor jou! Spring gerust eens binnen en vertrouw op ons team voor boekhouding, juridische ondersteuning en uiteraard op maat gemaakt fiscaal advies dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Wat doen wij dan precies voor jou?

Naast fiscale controles, vereffeningen en aangiftes staan wij ook in voor:

  • Aangifte in de vennootschapsbelasting
  • Aangifte in de personenbelasting
  • Bezwaarprocedures
  • Vermogens- en successieplanning
  • Diverse fiscale adviezen
  • Overnames
  • Waardering van ondernemingen
  • Fusies, splitsingen, reorganisaties

Accountants sure like to get physical fiscal

Wil je je onderneming fiscaal optimaliseren?

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Geef jouw bedrijf de volledige groeikans die het verdient. Fiscaal advies nodig? Bij ons bestaan er geen foute vragen. Kom gezellig langs voor een kopje koffie en een informeel gesprek.

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Boekhouding

We regelen je boekhouding van A tot Z, vandaag al voor morgen.

Startersservice

Een vliegende start voor je nieuwe onderneming? Wij zorgen ervoor.