Contacteer ons

Vacatures

Hallo daar! Blij je hier te zien!

Wat denk je ervan: accountant bij Bockstael, is dat iets voor jou?  

Of je dan een grijs pak moet hebben? Of een bril moet dragen? Dat mag. Zolang je dan zelf wat kleur in het leven brengt tenminste, want daar houden we wel van.

En we hebben ook een boontje voor mensen die out-of-the-box kunnen denken. Cliché? Misschien. Innovatie en digitalisatie staan gewoon centraal in alles wat we doen. Alles kan beter, is zo’n beetje ons devies. Een brede belangstelling, vooruitstrevend denken, ambitieus… het zijn hier echt wel belangrijke troeven.

Een beetje ondernemersbloed helpt ook wel. Tenslotte is het ons streefdoel om onze klanten te ondersteunen bij de groei van hun zaak.

Juist ja, als je gewoon een steengoede accountant bent die houdt van gezelligheid en plezier, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Laat van je horen! Bij ons is altijd plaats voor mensen met een boontje voor boekhouden en fiscaliteit.

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bestuurder | Fiscaal accountant

Tom Van der Taelen

Bestuurder I Gecertificeerd accountant

Thomas Louvet

Bestuurder | Fiscaal accountant

Steven Maginet

Dossierbeheerder

Amber

Dossierbeheerder

Steffy

Dossierbeheerder

Ferre

Dossierbeheerder

Françoise

Dossierbeheerder

Leslie

Secretaresse

Sylvie

Dossierbeheerder

Reninca

Dossierbeheerder

Evy

Dossierbeheerder

Jana

Dossierbeheerder

Sélien

Vacatures boekhouder: word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een vacature als boekhouder in de regio Aalst en Geraardsbergen? Zoek niet verder, want bij Bockstael Accountants hebben we altijd plaats voor enthousiaste en gedreven boekhouders. Naast onze expertise in boekhouding, bieden we onze klanten ook fiscaal advies en juridische ondersteuning. Als gevestigde waarde met 40 jaar ervaring in het vak, staan we bekend om ons vooruitstrevende denken en de digitalisatie van boekhoudkundige processen. Vacatures boekhouder? Je ontdekt ze hier!

We zijn een jong en kleurrijk team met een passie voor nieuwe ideeën, out-of-the-box denken en vooruitkijken. Gezelligheid en plezier maken zijn hierbij essentieel. Als boekhouder bij Bockstael ben je niet alleen verantwoordelijk voor de boekhouding van je klanten, maar ben je ook hun aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Je adviseert hen en denkt met hen mee om hun onderneming verder te laten groeien. Een beetje ondernemersbloed en toekomstgericht denken zijn dan ook zeer waardevol.

Accountant, boekhouder, ondernemer, luisterend oor, toffe collega,… gezocht!

Bij ons staat groei centraal, niet alleen voor onze klanten maar ook voor jou. We willen dat je blijft leren en je vak steeds beter beheerst. Daarnaast moedigen we je aan om als mens te evolueren, nieuwe ideeën en zienswijzen te ontwikkelen en zo bij te dragen aan de groei van ons kantoor en ons team.

Zie je jezelf al werken tussen de toffe collega’s van Bockstael? Je kan ons steeds contacteren via het contactformulier!

Tijd voor een babbel?

Vacatures boekhouder bij Bockstael! Naast een uitdagende job als boekhouder, ben je bij ons ook een toffe collega voor Thomas, Tom, Steven en de rest van ons team. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan de groei van onze klanten en ons kantoor? Laat dan van je horen en kom eens langs voor een gezellige babbel. Wie weet hebben we wel een vacature die bij jou past. En ja, we hebben de koffie al klaarstaan!

Tot binnenkort?