Contacteer ons

Vacatures

Hallo daar! Blij je hier te zien!

Wat denk je ervan: accountant bij Bockstael, is dat iets voor jou?  

Of je dan een grijs pak moet hebben? Of een bril moet dragen? Dat mag. Zolang je dan zelf wat kleur in het leven brengt tenminste, want daar houden we wel van.

En we hebben ook een boontje voor mensen die out-of-the-box kunnen denken. Cliché? Misschien. Innovatie en digitalisatie staan gewoon centraal in alles wat we doen. Alles kan beter, is zo’n beetje ons devies. Een brede belangstelling, vooruitstrevend denken, ambitieus… het zijn hier echt wel belangrijke troeven.

Een beetje ondernemersbloed helpt ook wel. Tenslotte is het ons streefdoel om onze klanten te ondersteunen bij de groei van hun zaak.

Juist ja, als je gewoon een steengoede accountant bent die houdt van gezelligheid en plezier, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Laat van je horen! Bij ons is altijd plaats voor mensen met een boontje voor boekhouden en fiscaliteit.

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bestuurder | Fiscaal accountant

Tom Van der Taelen

Bestuurder I Gecertificeerd accountant

Thomas Louvet

Bestuurder | Fiscaal accountant

Steven Maginet

Dossierbeheerder

Amber

Dossierbeheerder

Steffy

Yuki verwerker

Jari

Dossierbeheerder

Françoise

Dossierbeheerder

Leslie

Secretaresse

Sylvie

Dossierbeheerder

Reninca

Dossierbeheerder

Evy

Vacatures boekhouder: in Aalst en Geraardsbergen

Hallo, wij zijn Bockstael Accountants, een team van boekhouders in de buurt van Geraardsbergen en Aalst. Onze klanten kunnen ook bij ons terecht voor fiscaal advies en juridische ondersteuning en we helpen ook maar al te graag starters op weg. Ken je ons? We zijn in 2022 al 40 jaar actief in het vak. Je kan ons dus eigenlijk wel een gevestigde waarde noemen. We zijn in de eerste plaats boekhouders en accountants, maar we staan toch vooral bekend om ons vooruitstrevende denken en de digitalisatie van boekhoudkundige processen.

Nieuwe ideeën ontdekken, out-of-the-box denken, vooruitkijken en -denken, … het zit hier zo’n beetje in ons bloed. Net zoals onze voorliefde voor gezelligheid, leuke babbels en lachen en plezier maken trouwens. Spreekt dat je wel aan? Zin om zelf ook deel uit te maken van ons jonge en kleurrijke team en te werken als boekhouder? Laat van je horen, kom eens praten. We hebben altijd wel vacatures voor een boekhouder zoals jij.

Accountant bij Bockstael? Boekhouder, ondernemer, luisterend oor, toffe collega,…

Het lijstje gaat door. Bij Bockstael ben je immers niet alleen maar een boekhouder. Je verzorgt de boekhouding van je klanten uiteraard tot in de puntjes maar je bent vooral ook aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor je klanten. Je adviseert hen en denkt met hen mee. Je zorgt er mee voor dat de onderneming van je klant verder kan groeien. Een beetje ondernemersbloed in je aderen is hier dus een echte troef, net zoals een brede belangstelling en toekomstgericht denken trouwens.

‘Groeien’ is hier trouwens een soort van rode draad. Dat gaat dan echter wel over meer dan de cijfers. Uiteraard willen we dat onze klanten meer omzet en winst halen en zo een reële groei realiseren. En natuurlijk willen we dat ook voor ons eigen kantoor, maar daarmee houdt het niet op. We willen ook en vooral dat jij groeit. Dat gaat dan over bijleren en je vak steeds beter beheersen, vandaag en in de toekomst; maar ook over evolueren en groeien als mens, over nieuwe ideeën en zienswijzen ontwikkelen en nog veel meer. Daarin zit voor ons de echte groei van ons kantoor en ons team.

En je bent hier bovenal ook een toffe collega voor Thomas, Tom, Steven en de rest van ons team.

Klinkt goed? Stop dan maar met zoeken naar vacatures voor boekhouder in Aalst of Geraardsbergen. Kom eens praten. We kunnen niet wachten om persoonlijk met je kennis te maken.

Tijd voor een babbel?

Kom ons vertellen wie je bent, wat je doet, waar je van houdt, … We maken er een gezellige en leuke babbel van. En we kunnen het dan ook hebben over onze vacatures voor boekhouder. Of over hoe plezant het hier op kantoor is. Of… Een laatste vraagje misschien nog: zullen we alvast de koffie klaarzetten?

Tot binnenkort?