Contacteer ons

Vacatures

Hallo daar! Blij je hier te zien!

Wat denk je ervan: accountant bij Bockstael, is dat iets voor jou?  

Of je dan een grijs pak moet hebben? Of een bril moet dragen? Dat mag. Zolang je dan zelf wat kleur in het leven brengt tenminste, want daar houden we wel van.

En we hebben ook een boontje voor mensen die out-of-the-box kunnen denken. Cliché? Misschien. Innovatie en digitalisatie staan gewoon centraal in alles wat we doen. Alles kan beter, is zo’n beetje ons devies. Een brede belangstelling, vooruitstrevend denken, ambitieus… het zijn hier echt wel belangrijke troeven.

Een beetje ondernemersbloed helpt ook wel. Tenslotte is het ons streefdoel om onze klanten te ondersteunen bij de groei van hun zaak.

Juist ja, als je gewoon een steengoede accountant bent die houdt van gezelligheid en plezier, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Laat van je horen! Bij ons is altijd plaats voor mensen met een boontje voor boekhouden en fiscaliteit.

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bestuurder | Fiscaal accountant

Tom Van der Taelen

Bestuurder I Gecertificeerd accountant

Thomas Louvet

Bestuurder | Fiscaal accountant

Steven Maginet

Dossierbeheerder

Amber

Dossierbeheerder

Steffy

Dossierbeheerder

Ferre

Dossierbeheerder

Françoise

Dossierbeheerder

Leslie

Secretaresse

Sylvie

Dossierbeheerder

Reninca

Dossierbeheerder

Evy

Dossierbeheerder

Jana

Dossierbeheerder

Sélien

Vacature accountant, jouw kans om te schitteren?

Ben jij een accountant op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Kom gewoon eens langs en laten we kennismaken. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.

En weet je wat? Als je naast je vakmanschap ook houdt van gezelligheid en leuke gesprekken, dan hebben we nog meer reden om enthousiast te zijn! Heb je daarnaast een passie voor je vak en/of voor fiscaal advies en juridische ondersteuning? Draag je die passie ook graag uit? Klinkt goed! Wil je graag boekhouder in de buurt van regio Aalst of Geraardsbergen worden?

Accountant bij Bockstael, dat is een cijferheld met pit

Bij Bockstael ben je meer dan alleen een accountant. Het is je vak én je passie. Je staat je klanten, zelfs de startende ondernemers, bij met advies en ondersteuning. Je zorgt ervoor dat hun financiële zaken altijd tot in de puntjes geregeld zijn. Voor jou is dit als een tweede natuur.

  • Je maakt graag tijd voor een goed gesprek met je klanten.
  • Je bent hun aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.
  • Je biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt actief mee over nieuwe kansen voor hun bedrijf.

Kortom, je draagt bij aan de groei van hun onderneming. Een vleugje ondernemerschap in je bloed is hierbij een echte troef, samen met een brede belangstelling en toekomstgericht denken.

“Groei” is waar het allemaal om draait bij een vacature voor boekhouder, en dat gaat verder dan alleen cijfers. Natuurlijk willen we dat onze klanten meer omzet en winst behalen, zodat ze daadwerkelijk groeien. En uiteraard willen we dat ook voor ons eigen kantoor. Maar dat is niet alles. We willen ook dat jij groeit, zowel als accountant als persoon. Dit betekent blijven leren en je vak steeds beter beheersen, zowel vandaag als in de toekomst. Maar het betekent ook evolueren en persoonlijk groeien. Out-of-the-box denken, nieuwe ideeën ontdekken, actief meedenken… Hierin ligt de echte groei voor ons kantoor en ons team.

Bovenal ben je hier een gewaardeerde collega voor Thomas, Tom, Steven en de rest van ons team.

Nieuwsgierig? Claim deze vacature!

We zetten de koffie alvast klaar! Nieuwe mensen leren kennen, daar is hier altijd tijd en ruimte voor. Al helemaal als je jezelf kan terugvinden in de bovenstaande vacature accountant. Kom ons vertellen wie je bent, wat je doet, waar je van houdt, … We maken er een gezellige babbel van. Tot binnenkort?