Contacteer ons

Vacatures

Hallo daar! Blij je hier te zien!

Wat denk je ervan: accountant bij Bockstael, is dat iets voor jou?  

Of je dan een grijs pak moet hebben? Of een bril moet dragen? Dat mag. Zolang je dan zelf wat kleur in het leven brengt tenminste, want daar houden we wel van.

En we hebben ook een boontje voor mensen die out-of-the-box kunnen denken. Cliché? Misschien. Innovatie en digitalisatie staan gewoon centraal in alles wat we doen. Alles kan beter, is zo’n beetje ons devies. Een brede belangstelling, vooruitstrevend denken, ambitieus… het zijn hier echt wel belangrijke troeven.

Een beetje ondernemersbloed helpt ook wel. Tenslotte is het ons streefdoel om onze klanten te ondersteunen bij de groei van hun zaak.

Juist ja, als je gewoon een steengoede accountant bent die houdt van gezelligheid en plezier, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Laat van je horen! Bij ons is altijd plaats voor mensen met een boontje voor boekhouden en fiscaliteit.

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bestuurder | Fiscaal accountant

Tom Van der Taelen

Bestuurder I Gecertificeerd accountant

Thomas Louvet

Bestuurder | Fiscaal accountant

Steven Maginet

Dossierbeheerder

Amber

Dossierbeheerder

Steffy

Yuki verwerker

Jari

Dossierbeheerder

Françoise

Dossierbeheerder

Leslie

Secretaresse

Sylvie

Dossierbeheerder

Reninca

Dossierbeheerder

Evy

Vacature accountant gezocht?

Je bent accountant? En je bent op zoek naar een vacature voor een accountant. Look no further! Kom gewoon eens praten. Jazeker. We kunnen niet wachten om je te leren kennen.

Al helemaal als je ook houdt van gezelligheid en leuke babbels. Heb je toevallig ook een passie voor de job en/of voor fiscaal advies, juridische ondersteuning, en draag je die ook graag uit? Heb je een brede belangstelling, wil je ook boekhouder in de buurt van Geraardsbergen of Aalst worden, en denk je graag vooruit? Dan hebben we hier wellicht ook een plaats voor jou.

Accountant bij Bockstael: accountant, toffe peer, ondernemer, …

Bij Bockstael ben je niet alleen accountant, al is dat natuurlijk wel je vak en je passie. Je klanten, ook de starters, met raad en daad bijstaan, zorgen dat hun financiële zaken altijd tot in de puntjes geregeld zijn… Voor jou is het je tweede natuur. En je maakt uiteraard ook graag tijd voor een babbel met je klanten. Je bent hun aanspreekpunt en vertrouwenspersoon, biedt een luisterend oor wanneer nodig en denkt mee over nieuwe kansen voor hun bedrijf. Je zorgt met andere woorden mee voor de groei van hun zaak. Een beetje ondernemersbloed in je aderen is hier dus een echte troef, net zoals een brede belangstelling en toekomstgericht denken trouwens.

‘Groei’. Daar draait het hier om al heeft dat niet alleen met cijfers te maken. Uiteraard willen we wel dat onze klanten meer omzet en winst halen en zo een reële groei realiseren. En uiteraard willen we dat ook voor ons eigen kantoor, maar daarmee houdt het niet op. We willen ook dat jij groeit: als accountant en als mens. Dat gaat dan over bijleren en je vak steeds beter beheersen, vandaag en in de toekomst; maar ook over evolueren en groeien als mens. Out-of-the-box denken, nieuwe ideeën ontdekken, meedenken … Daarin zit voor ons de echte groei van ons kantoor en ons team.

En je bent hier bovenal ook een toffe collega voor Thomas, Tom, Steven en de rest van ons team.

Klinkt goed en vooral leuk? Super! We kunnen niet wachten om met je kennis te maken. Wanneer kunnen we eens praten? Enne, je hoeft niet langer te zoeken naar een vacature voor accountant. Tenminste toch niet zolang je niet met ons gesproken hebt.

Nieuwsgierig? Kom eens praten!

We zetten de koffie alvast klaar! Nieuwe mensen leren kennen, daar is hier altijd tijd en ruimte voor. Al helemaal als je jezelf kan terugvinden in de bovenstaande vacature voor accountant. Kom ons vertellen wie je bent, wat je doet, waar je van houdt, … We maken er een gezellige babbel van. Tot binnenkort?