Contacteer ons

Teamdag: op stap met de crew

Teamdag Bockstael
Teamdag: op stap met de crew
Eind juni gooiden wij voor even ons rekenmachine in de prullenmand en trokken we ons avontuurlijkste schoeisel aan. Het was tijd voor een teamdag, en wat voor eentje! We nemen je mee achter de schermen en laten je zien wat een fantastisch team er dagelijks aan jouw administratie werkt.

 

Stap 1: een ontbijt van eersteklas

Ons avontuur begon bij een geliefde klant van ons, Bar Blend. Hier aten we onze buikjes vol met heerlijke pannenkoeken en genoten we van een warm kopje koffie. De dag was al goed gestart.

Ontbijten met collega's

Stap 2: swingen op het golfterrein

Na een stevig ontbijtje was het tijd om onze beste moves boven te halen tijdens een golfinitiatie bij De Kluizen in Aalst. We leerden enkele basistechnieken kennen en maakten er een vriendschappelijke wedstrijd van. Laat ons zeggen dat de ene al wat meer talent had dan de ander. Wij blijven wel gewoon jouw boekhouding doen, daar zijn we echt goed in.

Golfen met de collega's

Stap 3: Medewerkers in de bloemetjes zetten

Van golfclub naar onze vertrouwde club. Eenmaal terug op kantoor, onze vertrouwde omgeving, was het tijd voor de openingsreceptie met alle medewerkers van Bockstael. Dag in dag uit werken zij samen met jou aan de bloei van jouw onderneming. Professionaliteit en vriendelijkheid staan steeds voorop, en dat mag wel eens beloond worden. Bedankt collega’s voor al jullie inzet!

 

Stap 4: ontsnappen door samen te werken

Een teamdag voor boekhouders zou geen volwaardige teamdag zijn als er geen escape room gepland zou staan. Codes kraken, raadsels oplossen en samenwerken, laat dat nu net zijn waar Bockstael goed in is. En jawel, we have escaped!

Escape room met de collega's

Stap 5: afsluiten in stijl

Aan alle mooie verhalen komt een einde, maar niet voordat we héérlijk hebben gedineerd met z’n allen. Onze laatste stop was bij Mozart, hét restaurant voor ribbetjes à volonté. Nog even bijkletsen en napraten over deze plezante dag, dus!

Diner met de collega's

Bij deze zijn wij niet alleen als team gegroeid, maar zijn we ook weer volledig opgeladen om samen met jullie aan een groeiende onderneming te werken. Bockstael staat voor je klaar! Plan je gesprek in en krijg advies op maat.