Contacteer ons

Bockstael staat in voor jouw boekhouding.

Een boekhouder in de buurt nodig? Reken op Bockstael Accountants

Boekhouding, een saaie taak? Niet bij ons. We zijn dan ook niet zomaar accountants. We zijn in de eerste plaats een jonge en vrolijke bende die houdt van plezier maken. We zijn natuurlijk wel veel met cijfers bezig. Dat is nu eenmaal ons vak.

We maken er een erezaak van om als boekhouder in de buurt je boekhouding te allen tijde perfect in orde te hebben. De cijfers van je bedrijf zijn immers niet alleen belangrijk op de laatste dag van je kwartaal of boekjaar. Al willen we daar wel onmiddellijk aan toevoegen dat niet de cijfers, maar jij en je bedrijf hier centraal staan. Een persoonlijke aanpak, tijd nemen om jou en je bedrijf uitvoerig te leren kennen … Zo doen we dat bij Bockstael Accountants. Zo hebben we een perfect zicht op wat leeft in je bedrijf en kunnen we je helpen met advies op maat.

accountant (m, v)

[ac·coun·tant] – zelfstandig naamwoord

De persoon die het meest waarschijnlijk weet wat er werkelijk allemaal in de onderneming aan het gebeuren is.

Wat doen wij dan precies voor jou?

  • Digitale verwerking via Yuki
  • Opvolging en bijstand van je interne boekhouding
  • BTW – aangiften
  • Klantenlisting
  • Balans & jaarrekening
  • Tussentijdse cijfers
  • Analyse van je geplande investeringen

Wil je je administratieve en boekhoudkundige processen optimaliseren?

Innovatief en digitaal boekhouden voor jouw bright & happy future

Bij Bockstael Accountants zijn innoveren en naar de toekomst kijken onlosmakelijk verbonden aan de bedrijfscultuur. We zetten sterk in op digitalisering en dat willen we blijven doen, voor onszelf maar ook en vooral voor jou en je zaak. Minder tijd nodig voor boekhouden, dat betekent meer tijd en kansen om je zaak verder uit te bouwen. Als boekhouder in de buurt van Geraardsbergen en Aalst zijn we jou maar al te graag van dienst met onze expertise inzake digitaal boekhouden (met Yuki).

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Jouw bedrijf alle kansen geven om te groeien, daar draait het bij ons om. Ben je op zoek naar een boekhouder in de buurt? Ontdek ons volledige dienstenpakket en maak snel een afspraak om elkaar beter te leren kennen.

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Fiscaliteit

Voldoe aan al je fiscale verplichtingen zonder zorgen. Met onze hulp.

Startersservice

Een vliegende start voor je nieuwe onderneming? Wij zorgen ervoor.