Contacteer ons

Bockstael staat in voor jouw boekhouding.

Boekhouder in de buurt nodig? Maak kennis met Bockstael Accountants

Op zoek naar een boekhouder in de buurt die meer doet dan alleen maar cijfers invullen? Dan ben je bij Bockstael Accountants aan het juiste adres! Bij ons vind je geen saaie boekhouders, maar een jong en vrolijk team dat houdt van plezier maken. Maar natuurlijk zijn we ook serieuze professionals die je boekhouding te allen tijde perfect in orde willen hebben. Want de cijfers van je bedrijf zijn belangrijk, niet alleen op de laatste dag van het kwartaal of boekjaar.

Bij ons staat jou en je bedrijf centraal. We nemen de tijd om je uitvoerig te leren kennen en te begrijpen wat er in je bedrijf speelt. Zo kunnen we je helpen met advies op maat en zorgen dat je bedrijf verder kan groeien. We maken er een erezaak van om altijd een persoonlijke aanpak te hanteren en zo het beste resultaat te behalen. Kortom, bij Bockstael Accountants ben je in goede handen.

Innovatief en digitaal boekhouden voor jouw bright & happy future

Bij Bockstael Accountants staat innovatie en toekomstgerichtheid hoog in het vaandel. De bedrijfscultuur is gericht op het voortdurend verbeteren en digitaliseren van processen, niet alleen voor het eigen bedrijf, maar ook om de klanten te kunnen voorzien van de nieuwste technologieën en oplossingen. Door te digitaliseren en te automatiseren kunnen klanten tijd besparen op hun boekhouding en zich richten op andere belangrijke aspecten van hun bedrijf. Bockstael Accountants heeft expertise op het gebied van digitaal boekhouden met behulp van Yuki en biedt deze diensten aan klanten in de buurt van Geraardsbergen en Aalst. Wij zijn graag jouw boekhouder in de buurt. Hoe kunnen we jou helpen?

Wat doen wij dan precies voor jou?

  • Digitale verwerking via Yuki
  • Opvolging en bijstand van je interne boekhouding
  • BTW – aangiften
  • Klantenlisting
  • Balans & jaarrekening
  • Tussentijdse cijfers
  • Analyse van je geplande investeringen

accountant (m, v)

[ac·coun·tant] – zelfstandig naamwoord

De persoon die het meest waarschijnlijk weet wat er werkelijk allemaal in de onderneming aan het gebeuren is.

Wil je je administratieve en boekhoudkundige processen optimaliseren?

We kunnen jou ook nog met andere zaken van dienst zijn

Bij ons staat het creëren van groeikansen voor jouw bedrijf centraal. Als je op zoek bent naar een boekhouder in de buurt, nodigen we je graag uit om ons uitgebreide dienstenpakket te ontdekken en een afspraak te maken om elkaar beter te leren kennen.

Juridisch

Ook juridisch in orde blijven met je zaak of vrij beroep? Vertrouw op ons.

Fiscaliteit

Voldoe aan al je fiscale verplichtingen zonder zorgen. Met onze hulp.

Startersservice

Een vliegende start voor je nieuwe onderneming? Wij zorgen ervoor.