Contacteer ons

Boekhouder in Aalst gezocht?

Bockstael Accountants: boekhouders in Aalst en Geraardsbergen

De accountants van Bockstael beantwoorden in niets aan het clichébeeld van boekhouders. Geen grijze stofjassen en saaie pieten bij ons. Integendeel zelfs, we houden hier van kleur en van leven in de brouwerij. En een stofjas is hier overbodig. We zijn eigenlijk zowel boekhouders als ondernemers. We kijken graag vooruit en denken in termen van kansen en opportuniteiten, voor onszelf en voor onze klanten. Ben je op zoek naar een boekhouder in regio Aalst of Geraardsbergen? Kom eens praten.

Aalst boekhouder Bockstael

Bockstael Accountants bestaat al sinds 1982 en in al die tijd … zijn we er eigenlijk alleen maar jonger op geworden. We zijn natuurlijk nog altijd in de eerste plaats goed in ons vak. We zijn nog steeds steengoede boekhouders en ook voor al je vragen over fiscaliteit en de juridische kant van je zaak kun je nog steeds bij ons terecht. Een nieuwe zaak opstarten? We helpen je met veel plezier om van jouw project een echte onderneming te maken.

Jouw boekhouding, die vertrouw je enkel toe aan ervaren handen

Onze zin voor nauwkeurigheid, discipline en verantwoordelijkheidszin zijn alom bekend. En ook respect, dankbaarheid, vriendelijkheid en passie zijn waarden die we meenamen uit ons verleden. Net als onze vertrouwelijke manier van om gaan met onze vrienden. Oh, pardon. Klanten. Die komen trouwens uit tal van sectoren: wij zijn er voor vrije beroepen, banken en verzekeringskantoren, industriële ondernemingen, groot- en detailhandels, consultants, management- en patrimoniumvennootschappen, vakmannen, aannemers, hotels, restaurants, vastgoedmakelaars … Op zoek naar een boekhouder in Aalst of Geraardsbergen? Dan helpen we jou graag.

We zijn vandaag echter veel meer dan een boekhoudkantoor. We beschouwen onszelf eerder als een zakenpartner, een verlengstuk van je zaak, zeg maar. Jouw boekhouder in de buurt van Geraardsbergen of Aalst. Je persoonlijke contactpersoon, je boekhouding altijd tot in de puntjes verzorgd? Dat is Bockstael Accountants ten voeten uit. We zetten daarnaast ook volop in op digitalisatie, o.a. door digitaal boekhouden met Yuki. De ervaring leert ons immers dat dat de beste garantie voor een vlotte gegevensuitwisseling en -verwerking. Bovendien win je zo een pak tijd die je bijvoorbeeld kunt investeren in je zaak om meer omzet te halen.

Kun je een boekhouder in regio Aalst gebruiken?

Bockstael Accountants: succes gegarandeerd, vandaag en morgen

Een betrouwbare (Yuki) boekhouder zoeken, geen eitje? Je hebt hem gevonden bij Bockstael! Onze belangrijkste prioriteit is jou helpen om je zaak verder uit te bouwen. Persoonlijk contact, innovatie, digitalisatie en vooral een aanpak op jouw maat staan centraal in ons streven naar groei voor jouw zaak. Onze boekhouders uit Aalst en Geraardsbergen zijn stuk voor stuk jonge, gedreven mensen. Allemaal zijn ze steeds opnieuw op zoek naar manieren om jouw werk lichter te maken. Dat is onze belofte aan jou. Vandaag en morgen!

Nieuwsgierig? Wil je wel eens weten hoe wij dat allemaal zien? Laat van je horen. Voor een koffie en een gezellige babbel is hier altijd ruimte. Tot binnenkort?

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Nood om je administratieve en boekhoudkundige processen te optimaliseren? Bij Bockstael helpen we je graag verder met je boekhouding, fiscaal advies, juridische ondersteuning en meer.