Contacteer ons

Vacatures

Hallo daar! Blij je hier te zien!

Wat denk je ervan: accountant bij Bockstael, is dat iets voor jou?  

Of je dan een grijs pak moet hebben? Of een bril moet dragen? Dat mag. Zolang je dan zelf wat kleur in het leven brengt tenminste, want daar houden we wel van.

En we hebben ook een boontje voor mensen die out-of-the-box kunnen denken. Cliché? Misschien. Innovatie en digitalisatie staan gewoon centraal in alles wat we doen. Alles kan beter, is zo’n beetje ons devies. Een brede belangstelling, vooruitstrevend denken, ambitieus… het zijn hier echt wel belangrijke troeven.

Een beetje ondernemersbloed helpt ook wel. Tenslotte is het ons streefdoel om onze klanten te ondersteunen bij de groei van hun zaak.

Juist ja, als je gewoon een steengoede accountant bent die houdt van gezelligheid en plezier, ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Laat van je horen! Bij ons is altijd plaats voor mensen met een boontje voor boekhouden en fiscaliteit.

Sta jij binnenkort ook in dit rijtje?

Bestuurder | Fiscaal accountant

Tom Van der Taelen

Bestuurder I Gecertificeerd accountant

Thomas Louvet

Bestuurder | Fiscaal accountant

Steven Maginet

Dossierbeheerder

Amber

Dossierbeheerder

Steffy

Dossierbeheerder

Ferre

Dossierbeheerder

Françoise

Dossierbeheerder

Leslie

Secretaresse

Sylvie

Dossierbeheerder

Reninca

Dossierbeheerder

Evy

Dossierbeheerder

Jana

Dossierbeheerder

Sélien

Vacature boekhouder gezocht?

Je bent op zoek naar een vacature voor een boekhouder? Toch? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Bij Bockstael Accountants zijn we altijd op zoek naar boekhouders die wat extra kleur brengen in ons team van accountants.

Hou je van gezelligheid? Een leuke babbel? Heb je een passie voor boekhouden en draag je die ook graag uit? Heb je een brede belangstelling en denk je graag vooruit? Kom dan eens praten.

Accountant bij Bockstael? Meer dan een boekhouder

Bij Bockstael ben je niet zomaar een boekhouder, je bent aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor je klanten. Je verzorgt uiteraard hun boekhouding tot in de puntjes, maar daarnaast ondersteun je hen ook bij de groei van hun zaak. Je adviseert hen en denkt mee na over nieuwe kansen voor hun bedrijf. Een beetje ondernemersbloed in je aderen is hier dus een echte troef, net zoals een brede belangstelling en toekomstgericht denken trouwens.

‘Groei’ is hier een sleutelwoord maar dat gaat niet alleen over cijfers. Uiteraard willen we dat onze klanten meer omzet en winst halen en zo een reële groei realiseren. En uiteraard willen we dat ook voor ons eigen kantoor, maar daarmee houdt het niet op. We willen ook dat jij groeit: als boekhouder maar ook als mens. Dat gaat dan over bijleren en je vak steeds beter beheersen, vandaag en in de toekomst; maar ook over evolueren en groeien als mens. Out-of-the-box denken, nieuwe ideeën ontdekken, meedenken … Daarin zit voor ons de echte groei van ons kantoor en ons team.

En je bent hier bovenal ook een toffe collega voor Thomas, Tom, Steven en de rest van ons team.

Klinkt dit je allemaal als muziek in de oren? Stop dan maar met zoeken naar een vacature voor boekhouder, want dan babbelen wij graag eerst eens met jou.

Tijd voor een babbel?

Hou je van koffie? Dat treft. Wij ook. Maar ook als je niet zo’n liefhebber van koffie bent, horen we graag van je. Al helemaal als je jezelf wel kan terugvinden in het bovenstaande vacature voor boekhouder.

Kom ons vertellen wie je bent, wat je doet, waar je van houdt, … We maken er een gezellige babbel van. Tot binnenkort?